Hakkımızda

Hakkımızda

11-11-2016
Makrosel Bilişim Teknolojileri Ltd.Şti 1999 Yılında Bilişim sektörüne hizmet vermek için İstanbul da kurulmuştur
Makrosel Bilişim Teknolojileri Ltd.Şti 1999 Yılında Bilişim sektörüne hizmet vermek için İstanbul da kurulmuştur

MİNİMUM MALİYET MAKSİMUM PERFORMANS
Vizyonumuz
Sunduğumuz tüm hizmetlerin müşterilerimizde öncelikle verimlilik, kurumsal çeviklik, sadece kurum içi değil kurumlar arası entegrasyona hazır toplamda rekabet avantajı oluşturacak çözümler olması temel iş yaklaşımımızı ortaya koymaktadır

Misyonumuz
“İş hayatını kolaylaştıran, verimliliği arttıran teknolojik çözümler sunmaktır.”
MAKROSEL Bilişim’i sektörde öncü, lider, güçlü kuruluşlardan biri yapan en önemli faktör sahip olduğu misyondur.Bu misyon doğrultusunda MAKROSEL, dünyadaki son teknolojiyi, rekabetçi fiyat ve eksiksiz destek hizmeti ile Türk BT pazarına sunmaktadır.

Maliyet Avantajları, Tam Çözümler
Makrosel Bilişim’i farklı kılan maliyet avantajlı tam çözümler sunmasıdır. Hem tedarikçi firmalara hem de kurumsal ve bireysel müşterilerine yakın ve direk süreçlerle ulaşarak, sürekli maliyet avantajı oluşturmayı hedeflemektedir.
MAKROSEL Bilişim'in sunduğu maliyet avantajları organizasyon ve iş süreçlerini yalın olarak yeniden düzenleyerek bireysel ve kurumsal müşterilerilere olabildiğince az katmanla ve doğrudan erişmesi ve bu yolla gereksiz tüm maliyetleri ortadan kaldırmasından kaynaklanmaktadır. Böylelikle, kaliteden ödün vermeksizin, en yeni teknolojiyi yansıtan ürün ve çözümlerini, satın alınabilir fiyatla pazara sunabilmektedir.

Etkin Destek Ve Servis Alt Yapısı
MAKROSEL Bilişim’in hızla büyümesindeki en büyük neden etkin destek ve servis alt yapısıdır. Bu güçlü alt yapı ile en karmaşık projelerde bile müşterilerinin yanında olan MAKROSEL Bilişim, sistem entegrasyon ve danışmanlık hizmetleri ile eksiksiz, tam çözüm sağlamaktadır.

Dünya Devi İş Ortakları
MAKROSEL Bilişim kendi alanında dünya devi olan şirketlerle gerçekleştirdiği iş ortaklığı ve müşteri memnuniyeti odaklı kalite anlayışıyla her yapı ve ölçekteki kurumsal müşterilere, her türlü BT ürün ve çözümünü sunmaktadır.

Yüzeysel İlişkiler Yerine Güvene Dayalı Gerçek İş Ortaklığı
İş yapma anlayışında tamamen müşteri ihtiyacına ve memnuniyetine odaklanan MAKROSEL Bilişim, kurulduğu günden bu yana rekabeti müşteri lehine çevirecek yöntemler üretmeyi hedeflemektedir. Bilişim sektöründeki en önemli kaynağın insan kaynağı olduğu bilinciyle hareket eden Makrosel kadrosunu günün gelişen koşullarına göre sürekli genişletmekte ve son teknolojiyi ürün ve hizmetlerine adapte edebilmek için çalışanlarının eğitimine büyük önem vermektedir.
Bireyden uzaklaşan teknoloji yerine bireyi teknolojiye yakınlaştırma anlayışını benimseyen MAKROSEL Bilişim iş ortaklarına yüzeysel ilişkiler yerine kendilerini başarıya adamış ekiplerden oluşan gerçek bir işbirliği sunmaktadır.